Poti alege dintre urmatoarele modalitati de plata:

Numerar la livrare (plata ramburs)

Plata online cu cardul tau de debit sau de credit

1. Plata la livrare este cel simplu mod de plata. Nu trebuie decat sa ai banii in numerar conform comenzii tale si sa ii inmanezi curierului care asigura livrarea in schimbul produsului tau.

2. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau cu cardul de business, in aceleasi conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati Euplatesc Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic si Electron) si MASTERCARD (Mastercard si Maestro) daca au cod de securitate CVV2 sau CVC2 format, de regula, din 3 cifre regasite pe spatele cardului.

Avantajele acestei metode de plata: - comoditate si usurinta in procesul de comanda - siguranta platii - fara costuri suplimentare CUM poti plati online cu cardul?

Pas 1: In pagina de "Finalizare comanda" selectezi la metoda de plata "Online cu card bancar"

Pas 2: Se face redirectionarea pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de plati prin carduri bancare Euplatesc. Va trebui sa introduci in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe card) codul CVV2/CVC2 si numarul de rate, daca este cazul. Apoi apesi "Pasul urmator".

Pas 3: Dupa finalizarea comenzii vei primi confirmarea pe pagina procesatorului de carduri bancare, precum si un e-mail de confirmare cu detaliile tranzactiei.